Sponsorer og samarbejdspartnere

ANF - Aalborg-Nørresundby Fritidshavne

Aalborg / Nørresundby Fritidshavne, i daglig tale ANF, er et driftsselskab og paraplyorganisation dækkende 4 lystbådehavne i Allborg og Nørresundby, omfattende 5 sejlklubber, heriblandt Vestre Baadelaug.

De 5 klubber indbetaler hvert år tilsammen knap 3 mio. kr. til ANF, som så anvender disse midler til vedligeholdelse og fortsat udbygning af havnearealer, håndtering og betaling af strøm og vand, renovation mm. Groft sagt kan man sige, at ANF varetager de opgaver, hvor stordriftsfordele kan opnåes, hvorimod de enkelte selvstændige klubber varetager de opgaver, som naturligt hører hjemme her.

ANF er således VB’s suverænt største kreditor og samtidig vigtigste samarbejdspartner. Du kan læse meget mere om denne vigtige enhed på deres hjemmeside

NMS-NAUTISK UDSTYR, AALBORG ApS

Nordjysk Marine Service er en butik beliggende ganske passende ved Aalborgs charmerende lystbådehavn. I vores butik kan du finde et bredt sortiment af bådpleje, -teknik og udstyr. Hvad de ikke huser i butikken, kan du sikkert finde på deres webshop.

En af Danmarks absolut største Garmin forhandler besøg Lars Lys og hans gode folk og få masser af faglig ekspertise og hjælp til din båd.

Aalborg Vognmandsforretning

AVAS er en større Nordjysk transportvirksomhed, som leverer løsninger inden for transport- og entreprenør-sektoren. Virksomheden beskæftiger mere end 130 medarbejdere.

AVAS er blevet til på baggrund af en fusion i juli 2012 imellem vognmandsvirksomhederne Nielsen & Klitgaard A/S, Hvorupgaard Transport A/S og I. K. Rask Lund A/S. Målet med fusionen var at effektivisere driften af de tre virksomheder. Samtidig blev virksomhedernes kernekompetencer samlet under et nyt fælles navn.

1. januar 2017 fusionerede AVAS med Niels Pedersen & Sønner A/S, hvilket gjorde, at vi nu står endnu stærkere på det danske marked. Vi har udvidet vores kompetencer inden for specialtransport og kan nu tilbyde en endnu større vifte af transportydelser.

Skiltefabrikken

Skiltefabrikken Tryk På ApS

Hos Skiltefabrikken Tryk På ApS tilbyder vi alt i skilte, design og print. Du får som altid fornuftige priser, produkter i højeste kvalitet, leveringssikkerhed og personlig kontakt. Herunder kan du læse mere om os, vores historie samt vores vision, mission og værdier.

Vision – Vi ønsker at være Danmarks foretrukne B2B leverandør af skilte og andet fysisk markedsføring.

Mission – Vi vil gøre det nemt og trygt for danske virksomheder at bestille alt i skilte og andet fysisk markedsføring.

Værdier – Vi lægger stor vægt på at bruge genanvendelige materialer og upcycle brugte materialer. Derfor udvælger vi bl.a. vores underleverandører med vægt på FN’s 17 verdensmål.

0
    0
    Dine bookinger
    Du har ingen bookinger