Gæstesejler

Gæstesejler

Vestre Bådelaug byder vores gæster velkommen til Aalborg Lystbådehavne, bestående af Vestre Bådehavn og Skudehaven - to perler lidt midt i Aalborg.

Vores havnebassiner bruges af flere forskellige sejlklubber og et privatejet værft, og vi gør venligst opmærksom på at der benyttes forskellige systemer for køb af gæstebillet, men det står tydeligt markeret på de el-standere som er på de enkelte broer.
Vores pladser er markeret med rødt VB vimpel, og vi gør brug af det velkendte BEAS system til køb af gæstebilletter, og har betalingsautomater i begge havne – placeret ved bad og toiletbygningerne.

Aktuelt råder VB over 375 pladser i alle størrelser, fordelt på to havnebassiner, og vi administrere også Sydkajen i Skudehavnen, samt kajen foran vores klubhus i Vestre Bådehavn.
VB har fast personale i dagtimerne i hele sæsonen, du er altid velkommen til at ringe til vores kontor på tlf. 40600270 – hvis du har behov for hjælp under dit ophold her hos os.

Vores vestlige havnebassin kaldes Skudehavnen, her finder man blandt andet Aalborg Streetfood på 3000 kvm. der har et stort udbud af mad, musik og events. Under dit ophold kan vi også varmt anbefale et besøg på det Maritime oplevelsescenter Springeren.
Ligeledes ligger også det skønne Fjordbyen, som skal opleves og ligeledes ligger det store nyanlagte friluftsbad, Vestre Fjordpark lige ved siden af Skudehavnen.

Vores østlige havnebassin, Vestre Bådehavn, byder på masser af liv og et stort udbud af restauranter og cafeer, og vi har også en meget velassorteret bådudstyrsbutik, Dansk Marine Center Aalborg, som altid står klar til at servicere bådfolk fra nær og fjern.
Begge havne ligger tæt på Aalborg centrum og mange andre faciliteter og seværdigheder, indenfor gåafstand.

Vores havne byder på alt hvad du behøver for et godt ophold: moderne servicefaciliteter, legepladser, vaskeri, restauranter og cafeer på kajkanten, supermarkeder og andre indkøbsmuligheder et stenkast borte.
Havnen er et oplagt mål, hvis du ønsker at besøge Nordjyllands hovedstad og største by. Aalborg rummer mange muligheder for store og små.

 

Find os på MarinaGuide.dk

0
    0
    Dine bookinger
    Du har ingen bookinger