Booking

af mobile stativer

Optagning og isætning

Optagning og isætning

Viser alle 5 resultater

Kære medlem,

Klubben arrangerer fælles optagning eller søsætningsdage af både, i samarbejde med AVAS (Aalborg Vognmandsforretning)

Denne specialaftale omhandler udelukkende både der står i VB´s Mobile Vinterstativer. I denne service afhenter vores havnemester Esben båden dagen før isætningsdagen, og stiller den klar på Sydkajen, så alt er klar når selve isætningen påbegyndes – HUSK du skal selv være tilstede, og have for og bagtrosser klar når båden isættes.

Når bådene er isat kører havnemesteren stativerne væk igen. Processen er at vores havnemester henter din båd på din landplads dagen før isætningen og kører den til den tildelte plads på Sydkajen. – I efterår 2022 har vi tre fælles optagningsdage hhv.:

20. oktober

26. oktober

3. november

Selve isætningen varer ca. 20 min. pr. båd – og 30 min. ved både med RIG og store motorbåde

(Der er tillæg på kr. 250 for kørsel og AVAS håndtering af både med RIG – derfor skal man huske at vælge denne vare/pris i booking)

Kan du IKKE være klar til isætning på en af ovenstående datoer – så skal du selv stå for din isætning og aftale tid og betale direkte til AVAS chaufføren på dagen, uden hjælp fra havnemesteren.

Sydkajen er primært en gæstekaj, så derfor skal klubmedlemmerne forhale straks efter isætning

Bemærk at du skal betale for din isætning gennem vores bookingmodul på hjemmesiden senest to dage efter modtagelsen af denne mail, for at din booking er gældende.

Vær opmærksom på at vælge den rette vægtklasse(og tilsvarende pris), samt vælge prisen med rig såfremt du står på land med denne. Avas kontrollerer under isætning.

Efter betaling modtager du endeligt tidspunkt for isætning.

 

Nedenstående er gældende regler for isætning:

 1. 48 timer før isætning skal båden være klar til at bliver kørt til sydkajen af havnemesteren. Dvs. der skal være ryddet op omkring din landplads.
 2. På dagen for isætning skal du indfinde dig ved din båd på sydkajen mindst en time før det angivne tidspunkt for isætning. Du skal altså være klar til isætning en time inden det planlagte tidspunkt.
 3. Er der behov for hjælpere, skal du selv sørge for dem.
 4. Der skal være klargjort styretov både for- og bag på båden.
 5. Er der forsinkelse grundet at du ikke er på båden inden for de angivne tidsrum eller at båden ikke er klar til løst, takseres der 250 kr. pr. Påbegyndt 10. Minut(Avas-takst).
 6. Står du på land med rig er prisen tillagt et gebyr på 250 kr. da AVAS bruger en del længere tid på disse både.
 7. Så snart din båd er sat i vandet, skal du sejle til din plads, da AVAS skal bruge hele sydkajen på isætningsdagen. En god ide er derfor at have testet motoren inden isætning.

De bedste sejlerhilsner,

VB´s bestyrelse

0
  0
  Dine bookinger
  Du har ingen bookinger